EPS bewaarvloeistof

Om de electrodes van uw meet apparatuur te onderhouden hebben wij een bewaarvloeistof ontwikkeld. Deze verlengt tevens de levenduur van uw meter. verkrijgbaar in 100ml.

EPS schoonmaakvloeistof

Om de electrodes van uw meet apparatuur te onderhouden hebben wij een schoonmaakvloeistof  ontwikkeld. Deze verlengt tevens de levenduur van uw meter. verkrijgbaar in 100ml.

EPS Ph ijkvloeistof

Voor het exact meten van de juiste pH waarde is het nodig uw meter regelmatig te ijken. Hiertoe dienen deze vloeistoffen. Verkrijgbaar als pH 4.01 en 7.01, in 100 ml.

EPS EC ijkvloeistof


Voor het exact meten van de juiste EC waarde is het nodig uw meter regelmatig te ijken. Hiertoe dienen deze vloeistoffen. Verkrijgbaar als EC 1.41, 3.0, 2.77 en 12.88, in 100 ml.

EPS Celstrekremmer

Deze zorgt ervoor dat u de lengte van de plant kan sturen. Bij het inspuiten van remmer zal de groei stagneren en de stimulatie van de bloeivorming toenemen.

EPS Lightmix met perliet

Lightmix wordt standaard geleverd in een stevige discrete grijze verpakking zonder reclame , lightmix is een zeer luchtig medium uitermate geschikt voor al uw planten.

Verkrijgbaar in 50 liter.

EPS Cocos 100% bio

EPS cocos 50L 100% biologisch.

EPS anti mos


Voor een ijzersterk  en puur gazon.